kimssims

Senaste inläggen

Av kimssims - 19 oktober 2013 10:30

Obs! Tydligen har denna filen blivit nedtagen av Mediafire, så den funkar inte, så fort den kommer på en ny källa uppdaterar jag inlägget!


Jag fick en fråga igår om vart jag har hittat Nea's sovskjorta, så jag tog och letade upp den! 


Du hittar skjortan här!


Om det är något ni undrar över som syns i mina simmar är det bara att höra! Jag hjälper gärna till! :D

ANNONS
Av kimssims - 18 oktober 2013 15:30

En ny önskesim uppe! Hon är önskad av Agnez och heter Nea Winston! Hennes egenskaper är social dagslända, karismatisk, ambitiös, neurotisk och klumpig :)Ända sedan tonåren har Nea varit tvungen att vissat upp sig för killarna, spelat cool och kaxig och uppnå en speciell nivå i skolan och bland kompisarna. Hon är den där bitchiga, självupptagna, snygga tjejen som alla vill vara eller var tillsammans med och som alltid får uppmärksamhet. Men hon har aldrig riktigt känt att hon passar in där och vill egentligen bara vara sig själv. Hon är rädd att bli utstött och ensam och därför vågar hon aldrig sluta.

 

 

Outfits

 

Hon har länge mått dåligt och hennes föräldrar jobbade alltid och hon var ända barnet, så hon fick inget stöd. Pågrund av allt detta fick hon anoroxia och försökte svälta så att hon blev tillräckligt smal och hon har skärt sig i armen flera gånger och tänkt på självmord. Nu när hon flyttat hemifrån har det inte blivit mycket bättre men försöker ta en dag i taget och gömma allt för sina kompisar. Bakom den där perfekta tjejen finns en otroligt olycklig, svag, liten tjej..

 


 

Du hittar henne här:

 

 

ANNONS
Av kimssims - 16 oktober 2013 19:07

Eftersom jag inte uppdaterat idag - jag är ledsen, har varit så äckligt trött idag - tänkte jag ge tillbaka med lite nedladdningstips! Saker som jag personligen har/ska ladda ner, så du förstår att de kommer ifrån mitt hjärta ;)


Tyckte dessa var lite passande inför halloween! Grymt snygga! Du hittar dem här!

 


Fyra sjukt snygga eyeliners - man kan aldrig få nog smink i detta spelet! Du hittar dem här!

 

Döcool klänning (see what I did there? ;D)! Du hittar den här

 

Heta jackor som kan användas både som vardags- och ytterkläder! Missfortune gör grymt coola kläder, så om du vill ha snygga grejer bör du fortsätta klicka på denna sidan! Du hittar jackan här!

 


Hoppas här var något som föll dig i smaken! ;)

Av kimssims - 15 oktober 2013 14:30

Jag lade upp ett inlägg för någon vecka sedan om att jag hade börjat sortera mina CC-filer, men jag lade aldrig upp en guide om hur det fungerar, så jag tänkte att det var så dags nu. Detta är bara en snabb genomgång, och det är såhär jag använder programmet - det finns säkert så många bättre sätt att använda det på, så om mitt sätt inte funkar är det enkelt att kolla upp! 


Det första du måste göra är att ladda ner programmet, som du hittar här. Det är på modthesims, vilket betyder att du måste ha ett konto för att kunna ladda ner det, men det är 100% gratis :) 


Det andra du måste göra är att ladda ner CC, vilket är den roligaste delen ;) Jag har gjort detta med .package-filer, då det är dessa som tar minst plats i spelet, och därför det bästa för mig, men jag tror att det ska funka med .sims3pack också, om än annorlunda, så du kanske borde kolla upp det själv innan! 


Lägg dina filer någonstans där du lätt kommer åt dem, själv har jag gjort en egen mapp till det som ska sorteras, som du kan se här i bilden! OBS, se till att du placerar filerna i din packades-mapp, som du kan klicka dig fram till om du följer något av nedanstående alternativ:

Windows XP: C:\Dokument\<användarnamn>\Mina dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages

Windows Vista/7: C:\Dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages

Mac: /Användare/<användarnamn>/Dokument/Electronic Arts/The Sims 3/Mods\PackagesNästa steg är att, om du inte redan gjort det, installera CC Magic, sedan är det bara att öppna det. Du kommer då få upp det här fönstret, där det finns lite olika saker du behöver känna till! 


Ute i vänsterkanten har du ett område som heter Sets, där är alla dina olika filer och underfiler listade. Jag har sorterat efter kläder, hår, möbler osv, och sedan satt underkategorier i dem, man/kvinna/neutralt etc.Ovanför det stora fältet hittar du ett fält där det står name, description och collection (använder ej den sista) och när du markerat någon utav sakerna i kanten kommer de två första ändras efter vad kategorin heter - här kan du ändra namnet på den markerade kategorin!


I det stora fältet hittar du dina nedladdade filer! Beroende på vilken katergori/subkategori du har markerat kommer dennas innehåll dyka upp i fältet! 


Nästa sak du behöver ha koll på, är hur man ser vad den markerade filen är, och det är ganska basic. Nedan ser du en bild på en fil i programmet och under den finns en beskrivning av hur du urskiljer kön, typ, ålder, samt klädkategorier.

Clothing Item: ett random nummer, som jag aldrig använder mig av - kategori, tex. hår/kläder/objekt - typ, på kläder kan det vara tex. top, bottom, body (fullkropp), shoes, accessory

Age/Gender: det första du ser är vilket kön föremålet rör sig om, kan vara male, female eller both - ålderskategori som föremålet berör

Categories: i vilka kategorier kan du använda föremålet - japp, använder ej denna heller så är ej 100% säker, haha. 

Date: datumet du laddat ner/lagt till föremålet

File: Filnamn, bra att använda om föremålet inte dyker upp om du gör en sökning


Så, till sorteringen, markera den plats du har lagt dina filer, så kommer de dyka upp i det stora fältet, och det är bara att tuta och köra! Något som kan hjälpa dig när du ska sortera är sökfältet. Med hjälp utav detta kan du söka efter en sak i taget och på så sätt snabbt få det gjort utan att behöva hoppa mellan alla olika mappar i Sets! Sökfältet hittar du mellan det stora fältet och fältet där du kan ändra namn på dina mappar. 


Kom ihåg att programmet är på engelska, så din sökning bör vara på det språket!

Här kan du se hur jag har sökt på Top, och det i den översta kolumnen står Clother - Top. Nu kan jag sortera efter kön/ålder/kategori - precis som jag vill - i nuläget sorterar jag efter kön. 


För att nu flytta din fil till en kategori i Sets, är det bara att klicka på den valda filen och dra den till din mapp! Lätt som en plätt! 


I vissa lägen behöver man lägga till mappar när man sitter i programmet, och det är enkelt gjort! Om du vill göra en helt ny mapp är det bara att klicka på Legacy, i Sets, och sedan Add, längst ner i fältet, så kommer det dyka upp en mapp som heter New Set, klicka på detta och ändra namnet om du vill! För att göra en subkategori, som du kan se att jag har gjort, är det bara att markera den mappen du vill ha kategorin i och klicka på Add! 


  


I vissa fall är det fel på filerna, och då kommer programmet att stänga ner sig. I detta läget är det bara att starta om programmet, göra om sökningen och markera det dåliga föremålet, sedan, i samma list som du har sökningsrutan, trycka på knappen Delete, du kommer då få frågan om du verkligen vill radera, och det är helt upp till dig, du kan låta filen vara om det är något du verkligen vill ha, men jag vill personligen inte ha dåligt CC i mitt spel, så skiten ryker!


I vissa lägen kommer föremål inte svara på dina sökningar, och de ser ganska ofta ut som på bilden under. Det är igen upp till dig om du vill behålla filen, men om jag inte vet vad det är tar jag bort det - PASS PÅ, POSEPACKS DYKER EJ ALLTID UPP VID SÖKNINGAR! 


Sådär, det var en liten snabbkurs, inte alltför utförlig, men nog för att du nog ska kunna navigera programmet! Från början hittade jag det på den här sidan och där bör finnas en mer utförlig genomgång - dock på engelska - om du är intresserad! ^^

Av kimssims - 15 oktober 2013 12:15

Jag sitter och håller på med en önskesim och kom nyss på att jag använder en viss mesh när jag gör mina simmar! Ni kan se på Grennas ögonfransar till exempel, eller Joceys, som är ganska olika de som finns in-game. Det ska inte vara några problem med dem om ni laddar ner mina simmar, de borde försvinna automatiskt, men jag är ej säker, så jag tänkte lägga upp det som ett nedladdningstips! 


En mesh är en nedladdning som ändrar något i ditt spel, i detta fallet ögonfransarna. Den gör så att du kan använda andra ögonfransar som du laddat ner för sig, i spelet, istället för, alternativt tillsammans med, de som redan finns. De kommer ifrån S-club, som är en sida jag personligen litar på. Ni hittar sidan med meshen och nedladdningarna här, så är det bara att klicka på de olika bilderna för mesharna så kommer de laddas ner via ad.fly Dessa installeras som ett helt vanligt mod, och när du gjort detta är det bara att ladda ner de ögonfransar du vill ha och installera dem som antingen eyeliner eller accessoar! :D


Jag har alla seten, och du hittar dem under samma länk som du hittar meshen! :D

 

Det finns även ett slider-pack som gör att du kan redigera fransarna - ändra längd, placering osv - vilka jag också har och finner extremt användbara! :D 


Ni hittar dem här

Av kimssims - 14 oktober 2013 13:00

Ojojoj, två inlägg idag, say whaaaaat? 


Men ja, satt och tittade på min design och blev fett irriterad på hur tråkig den var, så himla basic. Header, text, meny, reklam, punkt. Och det finns så mycket man kan göra med en design för att göra den mer perosnlig! Så, min fråga till er: borde jag byta bloggportal? Hade ni följt med om jag flyttat? 


Det finns en omröstning i menyn så ni kan svara där, men vill ni lägga till nåt så är det bara att lämna en kommentar!


Planerar att ta mig an en önskesim idag, alternativt spela lite på min PGC, tänkte göra om Bradley bland annat, är så trött på hans utseende xD


Svara gärna i omröstningen så får vi se vad jag gör! :D


Av kimssims - 14 oktober 2013 10:00

Nämnde i förra inlägget att jag hade en sak jag planerat, och detta var den! Mitt simself är något jag funderat länge på att uppdatera, eftersom jag ser ganska annorlunda ut nu mot vad jag gjorde då, plus att min stil har ändrats. Jag har dock bara ändrat den första outfiten och håret, samt pyttelite i ansiktet, så ni får inte så många bilder, men det kommer fler sen ;)


Av kimssims - 11 oktober 2013 22:05

Jag har varit frånvarande ett tag, det vet jag om, men just nu har jag inte så mycket inspo för sims... Jag vet inte vad jag ska göra i spelet, fast jag funderar på att sätta igång med önskesimmarna, har fått in några stycken och har trots allt bara gjort en tidigare... 


Skrev klart min intervju till Hungerspelen idag, och förhoppningsvis kommer det ge er en inblick i hur Grenna tycker och tänker! Varnar er för att hon inte är särskilt trevlig redan nu! Hahaha...


Nu header - bara något snabbt jag tryckte ihop nyss - men det är en liten uppdatering och såna brukar ju uppskattas så! :D 


Ska fortsätta i spelet nu, sitter och jobbar på en liten grej - har nyss gjort en sim, men jag vet inte vad jag tycker om henne, hon är lite färggladare än mina vanliga simmar, haha! - och har planerat att göra detta ett tag, så får sätta fart :)


Grennas intervju bilder här under, vet inte hur lång tid det kommer ta innan de dyker upp på sidan, så tänkte dela med mig redan nu! ^^Min nya drog, typ det enda jag bryr mig om just nu haha!

Presentation


Tjena! Kul att du hittade hit. Mitt namn är Kim och jag är en 18 årig tjej från Skåne. Här kan du hitta allt från nedladdningstips till saker ur mitt spel. Hoppas du kommer tillbaka! :D

Omröstning

Vad vill du se mer av här på bloggen?
 Simmar
 Tävlingar
 PGC
 Gameplay
 Aktivitet, höhö
 "Månadens blogg"
 Sim-remakes
 Nedladdningstips
 "Annat"

Fråga mig

28 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ kimssims med Blogkeen
Följ kimssims med Bloglovin'

Lilla gästboken


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se