kimssims

Alla inlägg under oktober 2013

Av kimssims - 19 oktober 2013 20:00

Detta är ett tidsinställt inlägg, jag jobbade till 19 idag och har antagligen nyss dött i soffan, alternativt startat upp sims! Fick en fråga häromdagen på vart jag hittat Nea's örhängen - det är en gammal nedladdning, men jag kollade länken så den funkar! - och jag lovade ett WCIF på dessa! 


Örhängena ingår i ett set, och jag har själv alla installerade - tror jag - men du kan själv välja vilket av paren du vill ha om du inte vill ha alla! ^^Du hittar setet här!


Som sagt, bara att fråga om det är något du undrar över! :)

ANNONS
Av kimssims - 19 oktober 2013 18:15

Hejsan! Funderade över om ni skulle vilja ha en liten frågestund? Det ser ut som det kommit en del nya läsare hit och det finns kanske något ni skulle vilja veta om mig?

Här har i en chans i så fall! Lämna en fråga i detta inlägget så kommer jag svara på allt om någon vecka! Fråga precis vad ni vill, allt mellan himmel och jord! Så länge frågan ej är opassande är det ok! :D

ANNONS
Av kimssims - 19 oktober 2013 14:45

Gjorde en ny sim häromdagen, men jag vet inte alls vad jag tycker om henne... Några tankar? :PHon är så himla lekfull så jag vet inte vad jag ska göra av henne, hahahahha >.<

Av kimssims - 19 oktober 2013 12:00

Ni slog mitt besöksrekord igår!!!! TACK! 


Ni fattar inte så glad jag blev, seriöst! Det gör mig verkligen mer sugen på att uppdatera här! ;) Jag har nu bara ett fåtal kvar tills jag får 100 besökare, och när jag når den stegpinnen kommer det komma upp en liten överraskning här som ni förhoppningsvis ska tycka om! ;) Men eftersom jag inte har något till er just nu, funderade jag på om ni skulle vara intresserade att göra något till mig? Funderade på att ha en liten minitävling här, där ni ska få göra en önskesim åt mig, låter det intressant? Den vinnande önskesimmen kommer att få en plats i min PGC, med en av mina pojkar, som jag själv väljer, självklart får vinnaren önska en av dem om den vill, men jag har sista ordet, haha! ;)


Om detta låter som en kul idé kan ni väl lämna en liten kommentar med ett ja eller ett nej typ, så ifall det verkar intressant ställer jag in det så att mina önskningar kommer upp under dagen imorgon! :DIdag jobbar jag fram till 19.00, detta är det sista jag gör på internet fram till dess, jag har en rast och så, men jag har inget internet på jobb, så jag kan inte svara på kommentarer och liknande fram tills dess. Det kommer dyka upp bland annat ett WCIF inlägg ikväll, plus ett par bilder på en sim jag gjort i eftermiddag, så häng kvar! :*

 

Av kimssims - 19 oktober 2013 10:30

Obs! Tydligen har denna filen blivit nedtagen av Mediafire, så den funkar inte, så fort den kommer på en ny källa uppdaterar jag inlägget!


Jag fick en fråga igår om vart jag har hittat Nea's sovskjorta, så jag tog och letade upp den! 


Du hittar skjortan här!


Om det är något ni undrar över som syns i mina simmar är det bara att höra! Jag hjälper gärna till! :D

Av kimssims - 18 oktober 2013 15:30

En ny önskesim uppe! Hon är önskad av Agnez och heter Nea Winston! Hennes egenskaper är social dagslända, karismatisk, ambitiös, neurotisk och klumpig :)Ända sedan tonåren har Nea varit tvungen att vissat upp sig för killarna, spelat cool och kaxig och uppnå en speciell nivå i skolan och bland kompisarna. Hon är den där bitchiga, självupptagna, snygga tjejen som alla vill vara eller var tillsammans med och som alltid får uppmärksamhet. Men hon har aldrig riktigt känt att hon passar in där och vill egentligen bara vara sig själv. Hon är rädd att bli utstött och ensam och därför vågar hon aldrig sluta.

 

 

Outfits

 

Hon har länge mått dåligt och hennes föräldrar jobbade alltid och hon var ända barnet, så hon fick inget stöd. Pågrund av allt detta fick hon anoroxia och försökte svälta så att hon blev tillräckligt smal och hon har skärt sig i armen flera gånger och tänkt på självmord. Nu när hon flyttat hemifrån har det inte blivit mycket bättre men försöker ta en dag i taget och gömma allt för sina kompisar. Bakom den där perfekta tjejen finns en otroligt olycklig, svag, liten tjej..

 


 

Du hittar henne här:

 

 

Av kimssims - 16 oktober 2013 19:07

Eftersom jag inte uppdaterat idag - jag är ledsen, har varit så äckligt trött idag - tänkte jag ge tillbaka med lite nedladdningstips! Saker som jag personligen har/ska ladda ner, så du förstår att de kommer ifrån mitt hjärta ;)


Tyckte dessa var lite passande inför halloween! Grymt snygga! Du hittar dem här!

 


Fyra sjukt snygga eyeliners - man kan aldrig få nog smink i detta spelet! Du hittar dem här!

 

Döcool klänning (see what I did there? ;D)! Du hittar den här

 

Heta jackor som kan användas både som vardags- och ytterkläder! Missfortune gör grymt coola kläder, så om du vill ha snygga grejer bör du fortsätta klicka på denna sidan! Du hittar jackan här!

 


Hoppas här var något som föll dig i smaken! ;)

Av kimssims - 15 oktober 2013 14:30

Jag lade upp ett inlägg för någon vecka sedan om att jag hade börjat sortera mina CC-filer, men jag lade aldrig upp en guide om hur det fungerar, så jag tänkte att det var så dags nu. Detta är bara en snabb genomgång, och det är såhär jag använder programmet - det finns säkert så många bättre sätt att använda det på, så om mitt sätt inte funkar är det enkelt att kolla upp! 


Det första du måste göra är att ladda ner programmet, som du hittar här. Det är på modthesims, vilket betyder att du måste ha ett konto för att kunna ladda ner det, men det är 100% gratis :) 


Det andra du måste göra är att ladda ner CC, vilket är den roligaste delen ;) Jag har gjort detta med .package-filer, då det är dessa som tar minst plats i spelet, och därför det bästa för mig, men jag tror att det ska funka med .sims3pack också, om än annorlunda, så du kanske borde kolla upp det själv innan! 


Lägg dina filer någonstans där du lätt kommer åt dem, själv har jag gjort en egen mapp till det som ska sorteras, som du kan se här i bilden! OBS, se till att du placerar filerna i din packades-mapp, som du kan klicka dig fram till om du följer något av nedanstående alternativ:

Windows XP: C:\Dokument\<användarnamn>\Mina dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages

Windows Vista/7: C:\Dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages

Mac: /Användare/<användarnamn>/Dokument/Electronic Arts/The Sims 3/Mods\PackagesNästa steg är att, om du inte redan gjort det, installera CC Magic, sedan är det bara att öppna det. Du kommer då få upp det här fönstret, där det finns lite olika saker du behöver känna till! 


Ute i vänsterkanten har du ett område som heter Sets, där är alla dina olika filer och underfiler listade. Jag har sorterat efter kläder, hår, möbler osv, och sedan satt underkategorier i dem, man/kvinna/neutralt etc.Ovanför det stora fältet hittar du ett fält där det står name, description och collection (använder ej den sista) och när du markerat någon utav sakerna i kanten kommer de två första ändras efter vad kategorin heter - här kan du ändra namnet på den markerade kategorin!


I det stora fältet hittar du dina nedladdade filer! Beroende på vilken katergori/subkategori du har markerat kommer dennas innehåll dyka upp i fältet! 


Nästa sak du behöver ha koll på, är hur man ser vad den markerade filen är, och det är ganska basic. Nedan ser du en bild på en fil i programmet och under den finns en beskrivning av hur du urskiljer kön, typ, ålder, samt klädkategorier.

Clothing Item: ett random nummer, som jag aldrig använder mig av - kategori, tex. hår/kläder/objekt - typ, på kläder kan det vara tex. top, bottom, body (fullkropp), shoes, accessory

Age/Gender: det första du ser är vilket kön föremålet rör sig om, kan vara male, female eller both - ålderskategori som föremålet berör

Categories: i vilka kategorier kan du använda föremålet - japp, använder ej denna heller så är ej 100% säker, haha. 

Date: datumet du laddat ner/lagt till föremålet

File: Filnamn, bra att använda om föremålet inte dyker upp om du gör en sökning


Så, till sorteringen, markera den plats du har lagt dina filer, så kommer de dyka upp i det stora fältet, och det är bara att tuta och köra! Något som kan hjälpa dig när du ska sortera är sökfältet. Med hjälp utav detta kan du söka efter en sak i taget och på så sätt snabbt få det gjort utan att behöva hoppa mellan alla olika mappar i Sets! Sökfältet hittar du mellan det stora fältet och fältet där du kan ändra namn på dina mappar. 


Kom ihåg att programmet är på engelska, så din sökning bör vara på det språket!

Här kan du se hur jag har sökt på Top, och det i den översta kolumnen står Clother - Top. Nu kan jag sortera efter kön/ålder/kategori - precis som jag vill - i nuläget sorterar jag efter kön. 


För att nu flytta din fil till en kategori i Sets, är det bara att klicka på den valda filen och dra den till din mapp! Lätt som en plätt! 


I vissa lägen behöver man lägga till mappar när man sitter i programmet, och det är enkelt gjort! Om du vill göra en helt ny mapp är det bara att klicka på Legacy, i Sets, och sedan Add, längst ner i fältet, så kommer det dyka upp en mapp som heter New Set, klicka på detta och ändra namnet om du vill! För att göra en subkategori, som du kan se att jag har gjort, är det bara att markera den mappen du vill ha kategorin i och klicka på Add! 


  


I vissa fall är det fel på filerna, och då kommer programmet att stänga ner sig. I detta läget är det bara att starta om programmet, göra om sökningen och markera det dåliga föremålet, sedan, i samma list som du har sökningsrutan, trycka på knappen Delete, du kommer då få frågan om du verkligen vill radera, och det är helt upp till dig, du kan låta filen vara om det är något du verkligen vill ha, men jag vill personligen inte ha dåligt CC i mitt spel, så skiten ryker!


I vissa lägen kommer föremål inte svara på dina sökningar, och de ser ganska ofta ut som på bilden under. Det är igen upp till dig om du vill behålla filen, men om jag inte vet vad det är tar jag bort det - PASS PÅ, POSEPACKS DYKER EJ ALLTID UPP VID SÖKNINGAR! 


Sådär, det var en liten snabbkurs, inte alltför utförlig, men nog för att du nog ska kunna navigera programmet! Från början hittade jag det på den här sidan och där bör finnas en mer utförlig genomgång - dock på engelska - om du är intresserad! ^^

Presentation


Tjena! Kul att du hittade hit. Mitt namn är Kim och jag är en 18 årig tjej från Skåne. Här kan du hitta allt från nedladdningstips till saker ur mitt spel. Hoppas du kommer tillbaka! :D

Omröstning

Vad vill du se mer av här på bloggen?
 Simmar
 Tävlingar
 PGC
 Gameplay
 Aktivitet, höhö
 "Månadens blogg"
 Sim-remakes
 Nedladdningstips
 "Annat"

Fråga mig

28 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ kimssims med Blogkeen
Följ kimssims med Bloglovin'

Lilla gästboken


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se